Košarka

[ Izvor: Danas ]

11. 03. 2024. 16:23 13

Vujošević: Državni sponzori će se povući iz Partizana

MTS je potpisivanje novog sponzorskog ugovora sa Partizanom uslovio prepuštanjem polovine termina u maloj dvorani "Arene" Crvenoj zvezdi, izjavio je bivši trener crno-belih Duško Vujošević na tribini "Sa gostom na ti" na Fakultetu političkih nauka u Beogradu u organizaciji Timske inicijative mladih.

Vujošević za Danas kaže da nije bio svestan da neko snima njegovo izlaganje na FPN i da će se to što je rekao pojaviti u medijima.

- To nije bila izjava za medije nego sam odgovarao na pitanja na tribini, ali slobodno možete da prenesete. Koliko ja znam, Partizan je renovirao malu dvoranu i teretanu u "Areni" i napravio ugovor o korišćenju na pet godina. Tako sam ja čuo, ne radi se o proverenoj informaciji, nisam u klubu i ne raspolažem pravim informacijama - rekao je Vujošević za Danas.

On je dodao da očekuje da će se, po ugledu na MTS, i ostali državni sponzori povući iz Partizana.

- Mislim da je to najava onoga što je plan, a to je da se državni sponzori povuku iz Partizana. Naravno, navijam za Partizan i voleo bih da se taj razvojni put nastavi. Zato očekujem da će privatni sponzori nastaviti da daju pare i da će navijači i dalje kupovati pretplatne karte kao i do sada. Taj klub je prevelika institucija da bi je sad neko uništio - izjavio je Vujošević.

Da podsetimo, ugovor o sponzorstvu kompanije koja posluje u sklopu Telekoma Srbija i crno-belih istekao je 31. decembra, a par dana kasnije na utakmici 18. kola Evrolige protiv Asvela na dresovima igrača je natpis MTS bio prekriven zakrpom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati