Košarka

[ Izvor: Mediji ]

11. 03. 2024. 16:01 1

Madar odlazi iz Fenera: Igraće FIBA Ligu šampiona!

Letos je napravio ogroman potres Jam Madar kada je odlučio da ode iz Partizana i potpiše za Fenerbahče, ali se čini kao da je i blizu odlaska iz ovog turskog kluba, bar tako tvrde izraelski mediji! Naime, Hapoel Jerusalim želi što pre da vidi mladog plejmejkera u svojim redovima.

Naime, ovu informaciju je preneo izraelski portal "Sport5", koji kaže da Madar nije baš srećan zbog situacije otkako je u klub stigao trener Šarunas Jasikevičijus kod koga i nema toliko minuta, te da upravo Hapoel u tome vidi svoju šansu.

Plan Hapoela jeste da već tokom marta meseca u svoje redove dovede plejmejkera, kako bi im pomogao u Ligi šampiona da dođu do trofeja, pre nego se vrati u Evroligu ponovo na kraju sezone. Upravo to je i najveća bojazan kluba iz Jerusalima, jer sumnjaju da bi Madar hteo da se odrekne Evrolige.

Još jedna karta na koju žele da igraju su odnosi Izraela i Turske u političkom smislu, te veruju da bi i Madar voleo da se vrati "kući".

Izraelci tvrde da je Hapoel već kontaktirao Fener, te da se uzdaju da će uspeti da privole Madara u svoj tim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati