Košarka

[ Izvor: med ]

26. 02. 2024. 15:25 0

"Micić je neverovatan, a biće sve bolji" (VIDEO)

Trener Šarlot Hornetsa Stiv Kliford pohvalno je govorio o Vasiliju Miciću, koji je apsolutno "prodisao" u novoj ekipi.

Šarlot je savladao Portland sa 92:80, a Micić je odigrao još jednu veoma dobru partiju u kojoj je upisao 11 poena, sedam asistencija i po dva skoka i ukradene lopte. Takođe, imao je i jedan sjajan pas bez gledanja u kontri, a od dolaska u Hornetse igra mnogo bolje nego u Oklahomi, gde nije imao mnogo prostora.

- Svi ti novi igrači, da budemo iskreni… Došli smo, imali smo tri utakmice u šest dana, onda su morali da se sele, svašta im se dešavalo, pa moraju da se vrate u pravi intentizet i koncentraciju - rekao je Kliford posle utakmice sa Portlandom.

Onda je posebno pričao o Miciću.

- On (Micić) je talentovan košarkaš. Njegov osećaj za igru je zaista izuzetan. Onoga trenutka kada ponovo postane komforan sa svime, jer sve je ovo i dalje novo, i kada mi počnemo da igramo organizovanije, tad će i on biti bolji - kazaoj je Kliford.

Otkrio je trener i šta mu se sviđa u Micićevoj igri.

- Njegov pregled igre i sportska inteligencija su neverovatni. Bio je MVP u Evropi dve godine u nizu. Krupan je, može da dodaje i da šutira, pametan igrač. Biće sve bolji - zaključio je trener Hornetsa.

Šarlot je trenutno na skoru 15-42 i nalazi se na 13. poziciji u ligi. Takođe, Micićeva ekipa je upisala četiri pobede na poslednjih pet utakmica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati