Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

26. 01. 2024. 22:52 0

Grobari na Tviteru - tema plej...

Uoči dva teška gostovanja u Monaku i Bolonji, pre toga i gostovanja Crvenoj zvezdi u derbiju AdmiralBet ABA lige, ekipa Partizana je večeras dočekala litvanski Žalgiris i slavila rezultatom 81:72 u meču 23. kola evrolige.

Bio je to ukupno 12. trijumf crno-belih u ova 23 kola, veoma važan u borbi za plasman u nokaut fazu takmičenja, a osim pobede navijače Partizana raduje i sjajna igra Pi Džej Doužera, kao i buđenje Frenka Kaminskog iz letargije u kojoj je bio u protekle dve-tri nedelje.

I Zek Ledej je odigrao sjajan meč, podsetivši na svoja najbolja izdanja, samo još kapoiten Kevin Panter nije na nivou koji se od njega očekuje.

Naravno, navijači u svojim komentarima na Tviteru najviše hvale Doužera, koga sledeće sezone već vide u NBA ligi, što bi značilo da će na leto opet morati da se traži novi plejmejker...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati