Košarka

[ Izvor: Mediji ]

17. 11. 2023. 14:00 1

Pešić o planovima za Pariz: Nadam se da ostajem

Selektor Srbije Svetislav Pešić gostovao je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" gde je sem utisaka sa Mundobasketa govorio i o planu za Olimpijske igre. Prvo je naznačio koliko će taj turnir biti težak.

- Jedino Japan i Južni Sudan nisu favoriti. Od ostalih, svako svakog može da dobije. Amerika i Kanada će igrati u jakom sastavu. Ne znam u kom ćemo mi sastavu da igramo - rekao je Pešić.

Na konstataciju voditelja da se spominjao povratak Nikole Jokića i Vasilija Micića, kao i da je selektoru najvažniji Nikola Kalinić, Pešić je istakao da je najvažnije da se zaobiđu povrede.

- Za mene su svi važni. Mi smo u protekle dve, tri godina napravili bazu igrača gde je najvažnije da su zdravi. Želeo bih da u ovom sastavu otvorimo malo više prostora mladim igračima. Nikoli Joviću je ova sezona vrlo važna, ali ja više gledam šta imamo ovde i po Evropi, jer mi ne igramo NBA - kazao je Pešić.

Ono što je sigurno, to je isti stil igre.

- Ostaje isti stil igre. Zna se ko je trener, ja se nadam da ostajem - našalio se Pešić.

Selektor je istakao da se sa individualnim radom kreće 16.juna, a da zvanične pripreme startuju 23. juna u Staroj Pazovi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati