Košarka

[ Izvor: Marka ]

21. 10. 2023. 22:50 2

Ivanović neće dugo čekati: Smeši mu se novi posao?

Odmah nakon što se saopšteno da je trener Duško Ivanović rastao sa Crvenom zvezdom, španski mediji su preneli da bi crnogorski stručnjak mogao da se vrati u Baskoniju.

Devet utakmica je bilo dovoljno da u Baskoniji dovedu u pitanje rad Đoana Penjaroje, a nakon što je tim upisao tri poraza u Evroligi tamošnji mediji pišu da mu je utakmica sa Unikahom ultimatum.

Njegov rad je već bio preispitivan na leto, pošto je Baskonija prošle sezone bila jedna od ekipa koja je igrala najbolju košarku u Evropi, ali je u odlučujućim trenucima posustala. Nisu uspeli da dođu do plej-ofa, a bili su na pragu, u Kupu kralja i Endesa ligi su ispali u četvrtfinalu, oba puta od Huventuda.

Kako ove sezone nije krenuo dobro, rastanak sa njim je gotovo izvestan, a kada se čulo za Ivanovićevu situaciju sa Zvezdom, Marka piše da će Baskonija tražiiti rešenje za svoju situaciju u Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati