Košarka

Direktno.rs

13. 09. 2023. 15:39 0

Stefan Jović se vraća u Evroligu!

Posle sjajnih izdanja na Svetskom prvenstvu srpski plemejker Stefan Jović potpisaće ugovor sa Valensijom, sa kojom privodi kraju dogovor.

Jović će poptisati ugovor do kraja sezone, prenose španski mediji.

Organizator igre "orlova" stiže kao alternativa Islanđaninu Martinu Hermansonu koji je povređen i čeka ga duži oporavak nakon operacije kolena.

Zanimljivo da je Jović početkom leta produžio saradnju sa svojim dosadašnjim klubom Saragosom na još jednu sezonu, međutim kako u ugovoru ima izlaznu klauzulu u slučaju evroligaške ponude, ona je aktivirana posle poziva Valensije.

Španski mediji pišu da posao još nije završen, ali da je to samo pitanje vremena pošto su dve strane praktično sve već dgovorile u vezi sa budućom saradnjom.

Na neki način, ovo je Joviću i nagrada za sjajne partije koje je pružao na nedavnom Svetskom prvenstvu, gde je i te kako doprineo osvajanju srebrne medalje.

Po odlasku iz Srbije, gde je branio boje kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde, Jović je igrao za Bajern, Himki, Panatinaikos i Saragosu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Pozdrav iz Srbije

Zoran Živković [09.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati