Košarka

[ Izvor: Mediji ]

03. 08. 2023. 15:01 3

GOTOVO Mirotić ima novi klub!

Španski košarkaš crnogorskog porekla Nikola Mirotić ima novi klub i potpisao je za Olimpiju iz Milana.

Ovakav scenario se dao naslutiti nakon što je odbio da dođe u Srbiju i Partizan, ali i nakon što je gazda Panatinaikosa Dimitris Janakopulos rekao da se Mirotić "obećao" i drugim klubovima pored PAO-a.

Nedeljama unazad se pisalo i spekulisalo o tome gde će čovek koji je trebalo da dođe u Partizan. Činilo se u jednom trenutku da je sve gotovo i da je dao reč Željku Obradoviću i upravi crno-belih. Onda je počela priča o tome da je dobijao pretnje, pa se oglasio i Mirotić s razlozima zbog čega neće u Beograd, dok su iz Partizana otkrili da su sa njim pregovarali i imali dogovor.Najveće pojačanje u skorijoj istoriji tako je otpisano i pre nego što je došlo, pa je otvorena mogućnost da ode negde drugde gde je situacija "mirnija".

U čitav slučaj oko pretnji na račun Mirotića su se uključili i ljudi poput predsednika Srbije, patrijarha SPC, pa i muftije, koji su, svako iz svog ugla pričali o košarkašu. To pokazuje koliko je prašine podigla priča o njegovom dolasku u Partizan. Te priče će sada da splasnu, pošto je Nikola potpisao za italijanski klub.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati