Košarka

[ Izvor: Mediji ]

04. 06. 2023. 21:24 7

Aleksa sigurno ostaje u Partizanu, za strance se još ne zna

Košarkaše Partizana u utorak očekuje odlučujuća utakmica polufinala plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije, a kako se bliži kraj sezone navijači se sve češće pitaju kako će izgledati crno-beli tim sledeće sezone.

Poznato je da svim inostranim igračima, osim Jamu Madaru, ističu ugovori sa klubom iz Humske, a među onima koji će biti slobodan u izboru nove sredine je i Aleksa Avramović.

Srpski reprezentativac je imao mnogo problema sa povredama, uostalom i trenutno je van ekipe zbog operacije ruke, ali nije sporna njegova želja da ostane u Partizanu.

- Misija u Partizanu nije završena. Želim da ostanem što duže, želim da osvajam trofeje. Želeo bih da ostanem u Partizanu i zbog odnosa sa Željkom i sa navijačima. Stvorili smo stvarno dobru hemiju - rekao je Avramović u podkastu Radin & Ronin.

Velika želja crno-belih je da zadrže kapitena Kevina Pantera i Dantea Egzuma i zavisno od toga da li će pomenuti bekovski tandem ostati zavisiće i potezu u prelaznom roku.

Rukovodstvo kluba iz Humske će pokušati da nađe zajednički jezik i sa Matijasom Lesorom, koji ima ponude Panatinaikosa i Virtusa, Džejmsom Nanelijem i Zekom Ledejem, a konkretni koraci već su preduzeti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati