Košarka

[ Izvor: Mediji ]

28. 05. 2023. 15:40 0

Na svadbi slavili okršaj protiv Jokića, pa se šokirali (VIDEO)

Košarkaši Majami Hita i Boston Seltiksa igraće sedmu utakmicu finala istočne konferencije. Majami je bio na pragu plasmana u veliko finale NBA lige, a sada lako može da se desi da bude eliminisan, jer je prokockao prednost 3:0 i Boston je došao do 3:3.

Seltiksi će na svom terenu moći da postanu prvi koji su posle 150 plej-of serija uspeli da preokrenu od 0:3 do 4:3, a pobedonosni i spasonosni koš u šestoj utakmici postigao je Derik Vajt sa zvukom sirene.

Zanimljiva scena dolazi sa svadbe gde su se navijači Majamija prerano poradovali promašaju Markusa Smarta u poslednjim sekundama.

Na snimku sa svadbe vidi se da gosti prerano slave, da nisu ni videli koš Vajta, ili da su mislili da je vreme isteklo.Salom se pronela zastava sa grbom Majamija, a zvanice je sačekao "hladan tuš" kad su videli da je Boston obezbedio majstoricu.

Ona se igra za dva dana u "TD Gardenu", a Džimi Batler i njegovi saigrači će tada morati da probaju da ponove ono što su radili u prve tri utakmice serije.

Pobednik ovog finala Istoka NBA lige ide na megdan Denver Nagetsima, koji su se u veliko finale plasirali ranije jer su sa 4:0 "počistili" Los Anđeles Lejkerse.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati