Košarka

[ Izvor: Sportske.net ]

24. 05. 2023. 17:21 5

Tandem Vildoza - Panter? Sve je izvesnije

Panatinaikos je omogućio ogroman budžet novom treneru Erginu Atamanu za formiranje novog tima, kadrog da trofejni atinski klub vrati u sam evropski vrh, a jedna od glavnih meta je kapiten Partizana Kevin Panter kome se navodno nudi ugovor na 2,5 miliona evra godišnje.

Time bi Panter postao jedan od najplaćenijih igrača u Evroligi, a kako sada stvari stoje, velike su šanse da mu se u Atini pridruži i veliki Zvezdin adut, Argentinac Luka Vildoza.

Na tu temu je govorio poznati grčki novinar portala "Sport24" Aleksandros Trigas koji je gostovao u tamošnjem podkastu "ANT1’s Game Night". On je tom prilikom izneo svoja saznanja da je Vildozin transfer u PAO praktično gotova stvar.

- Vildoza bi, u suštini, trebalo da se smatra igračem Panatinaikosa. Ta priča je napredovala toliko daleko da će mnogo stvari morati da se poklopi kako bi se nešto pokvarilo - rekao je Trigas.

On je takođe naveo i da Panatinaikos ima najveći budžet još od 2013. godine i da bi to trebalo da se značajno odrazi na kvalitet tima koji će biti formiran na leto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati