Košarka

Direktno.rs

29. 03. 2023. 07:51 0

Triler pobeda Atlante, Bogdan dvocifren (VIDEO)

Bogdan Bogdanović je odigrao još jedan dobar meč u NBA ligi, gde je u pobedi Atlante nad Klivlendom od 120:118 imao dvocifren učinak, uz 12 poena, dve asistencije, dva skoka i jednu ukradenu loptu.

Srpski reprezentativac je na terenu proveo 22 minuta, uz 50 odsto učinka iz igre. Isti procenat imao je i pri ukupnom šutu (4 od 8), kao i za tri poena (3 od 6).

Kod Atlante je briljirao Dejonte Marej sa 29 poena, a on je postigao i ključnu trojku u poslednjem minutu, kojom su se Hoksi odlepili na četiri poena razlike. Onijeka Okongvu je postigao 21 poen uz devet skokova, dok je Trej Tang ubacio 16 poena uz 10 asistencija, a dabl-dabl imao je i Klint Kapela sa 12 poena i 10 skokova.

Na drugoj strani kod Klivlenda je Donovan Mičel briljirao sa 44 poena, uz po pet skokova i asistencija. Pratio ga je Darijus Garland sa 27 poena, a Ivan Mobli je imao 20 poena i 15 skokova.

Briljantna partija Mičela nije pomogla Kavalirsima, koji su držali priključak sve do samog kraja, kada su imali i priliku za pobedu, ali Mičel sa pola terena uz zvuk sirene ipak pogodio samo obruč, pa su navijači Atlante mogli da odahnu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati