Košarka

Direktno.rs

22. 03. 2023. 07:03 1

Bogdanov rafal poveo Atlantu do pobede (VIDEO)

Možda nije bio najefikasniji, ali je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović možda i najzaslužniji za trijumf Atlante nad Detroitom u noći između utorka i srede - 129:107!

Zahvaljujući njegovim uzastopnim trojkama (tri) na početku drugog poluvremena, Hoksi su napravili neverovatnu seriju i tako su stekli 16 poena viška koje su održali do kraja utakmice.

Ovo je bila izuzetno važna utakmica za Atlantu, jer se pre nje nalazila u seriji od tri poraza na četiri poslednja meča. Pritom, bežali su samo jednu pobedu Torontu i dve Čikagu (uz meč manje) koji su bili na 9. i 10. mestu.

Bolest koja je "napala" Dedžuontea Mareja gurnula je Bogdanovića u startu postavu za ovaj duel, a Srbin je na kraju isti završio sa 18 poena, tri skoka i jednom asistencijom.

Tre Jang je sa 30 poena i 12 asistencija bio najefikasniji u redovima Hoksa, Kolins je brojao do 15, dok je Klint Kapela sa 12 poena i 16 skokova ostvario dabl-dabl učinak. Kao i Sadik Bej sa 14 poena i 11 skokova.

Marvin Bagli je sa 31 poenom bio najefikasniji kod Detroita, dok je Kilijan Hejs imao deset poena manje (21). Džarden Ajvi je ubacio 17, Džozep 12 i upravo su njih četvorica bili jedini dvocifreni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati