Košarka

[ Izvor: Mediji ]

14. 03. 2023. 11:41 5

Lesoru nakon incidenta preti suspenzija

Nakon što je na kraju derbija udario Filipa Petruševa pesnicom, Matijas Lesor strepi od suspenzije. Sport jeste strast, u nekim trenucima su to i nerazumni potezi, ali nema opravdanja za Matijasa Lesora i udaranje Filipa Petruševa posle meča.

U žaru borbe svašta može da se desi, ali Lesor je preterao kada je udario Zvezdinog igrača posle meča. I koliko god da je Francuz bio junak crno-belih na terenu, zbog onoga što je uradio posle meča, junakom ne može da se nazove.

Iz Crvene zvezde će sigurno tražiti suspenziju francuskog centra, a onda će na ABA ligi biti da sankcioniše ponašanje, ovog igrača. Do kraja ligaškog dela ABA lige ostala su još pet kola, ali ukoliko Lesor bude suspendovan, biće to na najmanje dve utakmice.U narednom kolu, Partizan bi trebalo da gostuje Budućnosti, ali će taj meč, verovatno biti odložen zbog izbora u Crnoj Gori. Nakon toga crno-belima na noge stiže Cedevita Olimpija, a potom idu u goste FMP-u u Železnik, onda čekaju Igokeu, gostuju Zadru za kraj.

Podsetimo, pre tri godine se takođe desila slična situacija kada je Vili Rid, tada košarkaš Budućnosti, udario Filipa Petruševa koji je tada nosio dres Mege. Tada je Rid u 6. minutu bez povoda udario Petruševa, a disciplinski sudija ABA lige ga je kaznio sa dve utakmice suspenzije.Slična kazna verovatno čeka i Lesora koji je ovim nimalo promišljenim potezom svojoj ekipi naneo loše jer će neke od narednih mečeva na Jadranu morati da pauzira i ohladi vruću glavu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati