Košarka

Direktno.rs

15. 01. 2023. 22:15 0

Ivanović oštar: Osuo paljbu po pojedinim igračima

Košarkaši Crvene zvezde su prilično ubedljivo slavili protiv Budućnosti sa 76:56 u prepunoj "Morači", gde je Fakundo Kampaco priredio šou. Posle meča je Duško Ivanović istakao da je zadovoljan, a ostavio je i jednu zanimljivu izjavu za argentinskog plejmejkera.

Ivanović je odmah po završetku meča istakao i da je zadovoljan igrom, kako u napadu, tako i u odbrani, ali da je pomalo razočaran činjenicom da nije računao na tri ili četiri igrača zbog toga što nisu imali koncentraciju i agresivnost za dres Crvene zvezde.

- Veoma sam zadovoljan pobedom, veoma sam zadovoljan kako smo igrali, zadovoljan sam prijemom, publikom. Sve je ispalo dobro, mislim da smo od početka znali šta hoćemo u igri i odbrani i u napadu. Iako moram da kažem, prvi put ove sezone, prvi put ove sezone smo igrali bez tri ili četiri igrača koja nisu imala dovoljnu maksimalnu koncentranciju i agresivnost da igraju u dresu Crvene zvezde.

Istakao je trener Zvezde da nije očekivao ovako ubedljivu pobedu.

- Nisam očekivao, respektujem ekipu Budućnosti, oni su ozbiljna ekipa i da ima vrlo ozbiljne šanse u Evrokupu, treba im vremena za ova dva nova igrača, ali stvarno smo se dobro spremali, imali smo puno respekta za ekipu Budućnosti.

Trener Crvene zvezde je dobio dres i veoma lep doček od prepune "Morače", ali on je tu čast "razdelio" na čitav tim Budućnosti u kom je igrao.

- Stvarno super, ja uvek kad dođem ovde, sjajno se osećam, nisam dolazio da igram dugo. Ali ja nekako uzimam, ovaj prijem je topao, tako srdačan, prijem koji sam imao, ja delim sa saigračima koji su bili sa mnom skupa kada smo ušli u Prvu ligu, ima i nekih koji nisu s nama, kao što su moj brat Dragan Olibojanić, Nikica Petrović, Nikica Šetulović, ali ima drugih koji su tu, Rakočević, Vlado Đurašković, Borko Đurović, Budo Nešević, Nikola Antić, Bane Vukićević i nekako mi je to sve bilo i za njih. Mi smo to skupa napravili i sve što sam napravio je što smo bili zajedno u teškim uslovima. Ja to delim sa njima.

Za kraj, dotakao se Ivanović i Fakunda Kampaca, Argentinca koji je imao 14 poena i 12 asistencija...

-Znamo svi koji kvalitet ima Kampaco, ali iznad svega je veliki profesionalac. Svaki trening odradi 100%, tad možeš i loše da odigraš, ali daj 100 odsto, i to je ono što tražim od mojih igrača. Neki nisu dali, ali on je dao. On je napravio veliku razliku, on će za sada igrati samo ABA ligu, a videćemo šta će biti kad će početi da igra Evroligu.

Podsetimo, Evroliga je kaznila Zvezdu zabranom registracije novih igrača do marta meseca, ali prema ovoj izjavi bi moglo da se izjavi da Zvezda ulaže u napore da se ta kazna promeni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati