Košarka

Direktno.rs

29. 11. 2022. 06:56 0

Da se zna ko je MVP: Jokić zatrpao koš Hjustona (VIDEO)

Košarkaši Denvera održali su pobednički ritam i u noći između ponedeljka i utorka u najjačoj ligi sveta, novi trijumf za Jokića i družinu stigao je protiv Hjustona 129:113, pri čemu je srpski as ponovo bio najbolji akter meča.

Jokić je za 27 minuta u igri došao do 32 poena uz sjajne brojke šuta, iz igre je imao 11/17, za tri 1/2, sa linije slobodnih bacanja je šutirao 9/10, a ubeležio je i 12 skokova i 8 asistencija.

Sa poenom manje meč je završio Džamal Marej (četiri trojke) koji polako hvata ritam i definitivno će biti Denverov super adut u napadu na sam vrh. Jokić i Marej bili su daleko najbolji, najefikasniji i napadački generalno gledano najproduktivniji akteri meča.

Denver je sada na odnosu pobeda i poraza 13-7, pri samom su vrhu Zapadne konferencije, odmah iza Finiksa i može se naslutiti velika i neizvesna borba za lidersku poziciju već sada.

Što se tiče same utakmice sa Roketsima, ključni rezultatski beg ekipa Majka Melouna napravila je u trećoj deonici (36:23) i odmakla se na pristojnu dvocifrenu razliku koju gosti nisu uspeli da sustignu do kraja. U poslednjoj četvrtini razlika u korist domaćeg tima išla je i do 20 poena.

Kako je meč odmicao tako je i igra Nagetsa delovala sve bolje, sve sigurnije, a Jokić i Marej držali su slovo u napadu i uveli meč u mirnu završnicu.

Kod gostiju na parketu je, tek šest minuta, zaigrao i Boban Marjanović i stigao je da se upiše u strelce postigavši tri poena.

Prvi strelac u poraženoj ekipi bio je turski centar Šengun sa 18 poena.

Denver i Hjuston digraće novi meč već prvog decembra i ponovo će Denver biti domaćin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati