Košarka

Direktno.rs

28. 08. 2022. 20:03 0

Trojka Kalinića uz zvuk sirene sa pola terena (VIDEO)

Košarkaši Srbije su, posle relorkostera u Istanbulu, izašli na kraj sa Turskom i slavili sa 79:72. Odigrali su naši momci dva potpuno različita poluvremena, prvo je bilo blistavo, u kom je zabeležen i najboli potez na utakmici - trojka Nikole Kalinića sa pola terena uz zvuk sirene.

Tražio je selektor Srbije Svetislav Pešić tajm-aut kako bi nacrtao tu poslednju akciju naše reprezentacije za preostale 2,3 sekunde u drugoj četvrtini, ali sigurno je da ovo nije baš imao u planu.

Loptu je u ruke uzeo Nikola Kalinić, koji je shvativši da nema puno vremena izbacio loptu dok je još bio na suprotnoj polovini terena u visokom luku.

Letela je lopta i letela, ali se videlo da ima pravi smer i jačinu i kao kap je prošla kroz obruč za potpuni muk ionako utučenih navijača Turske u "Sinan Erdemu".

Srbija je prvo poluvreme dobila rezultatom 47:28, tako da hita ka pobedi koja će nas izvesno dovesti na deobi trećeg mesta na tabeli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati