Košarka

I. V.

04. 07. 2022. 10:49 20

PUKLI SMO! Ni struje, ni košarke, sve je uništeno

Počeli smo da plaćamo račune zbog nestručnosti, lopovluka i kojekakvih pečenjara koji nam vode državne institucije od vitalne važnosti. Banalni a tako očigledan razlog da je EPS opustošen, rasturen, razoren, jeste neodigrana košarkaška utakmica između Srbije i Belgije u Nišu.

Pa mi više nemamo kapacitet da organizujemo ni sportski meč, jer nema struje, nema dovoljne količine svetlosne energije, a domaćini-organizatori ne znaju da upale agregate.

I? Ništa. Belgijanci neće da igraju odloženi meč! Kratko i jasno.

Učimo onda šta je nacija sa dostojanstvom. Učimo i pamtimo. Pa kad ovo izađe u svim svetskim medijima, ne u Evropi, već u svetu, jer su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, kad ovu vest pročitaju stotine miliona ljudi na planeti, e onda će se gradonačelnik Niša i cela bulumenta i boranija oko nje okupljena sa kupljenim diplomama "sega, mega, fleš dens" privatnih fakulteta, dobro zamisliti kome će ići pare od tendera sledećeg puta za bilo kakvo održavanje grada i 'tamo neke trafostanice'.

Da li će par miliona evra ići kumu i rođaku sa registrovanom firmom na Sejšelima i radnicima iz Kirgistana ili nekom pravom električaru i pravom inženjeru koji zna i odgovara svojim radom to što zna da radi.

Učimo šta znače NACIJE SA DOSTOJANSTVOM. I moralnom kičmom. Za razliku od glasača za 3 crvene u Srbiji.

Pukli smo!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati