Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

05. 12. 2021. 20:06 0

Dirljiv oproštaj od Jelovca: Kako reći porodici...

AEK se na poseban način oprostio od Stevana Jelovca koji je u nedelju preminuo od posledica moždanog udara.

Jelovac se 14. novembra srušio na treningu AEK-a posle čega je odmah prevezen u bolnicu. Iako su prve informacije govorile da je stanje stabilno, ono se pogoršalo, nakon čega je prebačen u Srbiju gde je i umro.

AEK, u koji je Jelovac stigao ove sezone, odao je počast našem košarkašu, tako što je na Tviter profilu stavio njegovu sliku u desu AEK-a na pozadinu, koju vidi svako ko uđe na profil.

Grčki klub je i na zvaničnom sajtu izdao saopštenje o tragičnoj smrti svog košarkaša koje para srca, a koje prenosimo u celosti.

"Kako se nositi sa pošastima sudbine? Kako se pomiriti sa neshvatljivim? Našeg nasmejanog deteta nema… Tragedija. Neizreciva bol. Tužna vest je malopre stigla iz Srbije. Naš borac, naš brat Stevan je postao anđeo. Odleteo je u nebo…

17. avgust 2021 - uputio nam je velikodušan osmeh. Teška vremena, svima nam je to bilo potrebno.

14. novembar 2021. - vreme se zamrznulo. Naš brat je počeo da vodi najveću bitku u svom životu. Tim je crpio snagu iz svog meča, od njegove strasti, van očekivanja. Nadajući se.

5. decembar 2021. - 22 dana kasnije… Neravnopravna bitka je završena. Stevan nije mogao da izdrži… Šta sada reći njegovoj porodici? Njegovim roditeljima? Njegovoj sestri, njegovom partneru?

"Anđele, ti letiš ovde, pateći i nevidljivi, uhvati me za ruku, ljudi imaju zlatne zamke“, napisao je jedan pesnik. Nema reči utehe, one ne postoje. Istorija našeg slavnog kluba je isprepletena s teškoćama i tragedijama, ali sada si preterao.

Slomi mi srce, izgubio sam nasmejano dete.

Srećno, brate naš“, stoji u emotivnoj poruci Košarkaškog kluba AEK.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati