Košarka

Direktno.rs

04. 05. 2021. 20:35 0

Micić i Efes na fajnal-foru Evrolige

Anadoilu Efes je pobedom nad Realom 88:83 dobio seriju u plej-ofu 3:2 i plasirao se na fajnal-for Evrolige gde je i moskovski CSKA. Srpski as Vasilije Micić bio je ponovo jedan od ključnih igrača turskog velikana.

Real je dobio prvo poluvreme 41:36, ali je Efes na krilima Vasilija Micića dobio treću deonicu osam razlike u u poslednju čletvrtinu ušao sa minimalnom prednošću. Onda je odvijao revolveraški obračun "trojkaša", ali na 39 sekundi pre kraja Krunoslav Simon je na šestuz asistenciju Vasilija Micića doneo svojom trećom trojkom prednost Anadolu Efesu 83:80.

Promašio je Ljulj trojku na 16 sekundi pre kraja, Singlton je sa linije penala bio nepogrešiv, a Dnaston polovičan - 86:80. Ljulj je pogodio trojku na dve sekunde pre kraja, ali je srpski as Vasilije Micić postavio konačnih 88:83 i plasman na fajnal-for.

Singlton je predvodio Efes sa 26 poena i 8 skokova, Micić je dodao 18 (8/4 trojke) i šest asistencija, Simon je dodao 17. Kod FReala Laprovitola je postihgao 17 poena, Tomšpkins 12, Kerol i Ljulj po 10.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati