Košarka

Direktno.rs

03. 05. 2021. 07:46 0

Pokuševski se povredio, Bobi blizu dabl-dabla

Naš košarkaš Aleskej Pokuševski odigrao je samo deset minuta meča u kom je njegova Oklahoma poražena od Finiksa rezultatom 123:120, a razlog je povreda kolena koja je usledila još u prvom poluvremenu!

Pokuševski se u drugom nije ni vraćao na teren, a za to vreme koje je proveo na terenu imao je učinak od četiri poena i dve asistencije. Podsetimo, Srbin je i pre meča imao određenih problema sa kolenom, mada su iz redova Tandera isticali da je spreman za duel sa sa Sansima.

I dalje nema potvrde koliko je i da li je povreda Pokuševskog ozbiljna, nego samo da je u pitanju kontuzija levog kolena.

Što se tiče samog duela sa Finiksom, Bazli je imao 19 poena u redovima Oklahome. Maldeon jedan manje, po 15 su doneli Vilijams i Džerom, dok su Robi i Dek imali po 10. Lu Dort je takođe bio dvocifren sa 10.

Devin Buker je vodio Sanse do trijumfa sa 32 poena, Krejg je imao 18 poena i 10 skokova, Pol 18 poena i 11 asistencija, dok je Bridžis meč završio sa 17.

Dalas je u noći između nedelje i ponedeljka izgubio od Sakramenta sa 99:111, što im je donelo i privremeni pad na šest mesto na tabeli Zapadne Konferencije NBA lige, zajedno sa Portlandom koji ima idetičan skor.

Da stvar bude još gora za Dalas, Luka Dončić je u finišu meča dobio drugu tehničku grešku i morao je ranije van terena. Sada je na ukupno 15 tokom sezone i još jedan ga deli od utakmice suspenzije - što je svakako nešto što Maveriksi ne smeju sebi da dopuste u finišu ligaškog dela sezone.

Slovenac je meč, inače, završio sa 30 poena i po šest skokova i asistencija, a pratio ga je Branson sa 17. Pauel je imao 13, Ričardson 11, dok je srpski košarkaš Boban Marjanović za 12 minuta imao učinak od osam poena, sedam skokova i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Što se tiče Kingsa, Hild je imao 27, Bagli 23, Holms je dodao 17, Rajt 14 i Haliburton 11.

REZULTATI NBA LIGE

Boston - Portland 119:129
Šarlot - Majami 111:121
Dalas - Sakramento 99:111
Hjuston - Njujork 97:122
Oklahoma - Finiks 120:123
San Antonio - Filadelfija 111:113 (posle produžetka)
Los Anđeles Lejkers - Toronto 114:121

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati