Košarka

I. V.

08. 03. 2021. 13:19 11

Direktno saznaje: Partizan smenio Filipovskog!

Košarkaši Partizana su i drugi put ove sezone ostali bez trenera, pošto je uprava kluba odlučila da smeni Saša Filipovskog zbog veoma loših rezultata, saznaje Direktno.rs! Najveće šanse da ga zameni ima Aleksandar Matović.

Slovenački stručnjak je došao u klub iz Humske kao zamena za Vladu Šćepanovića, međutim nije se snašao, pa je posle skora od 11 pobeda i 14 poraza došlo do razlaza.

Filipovski je u Partizan došao 5. novembra prošle godine, a iako je dobro startovao i odveo crno-bele u Top 8 fazu Evrokupa, usledila je serija loših rezultata. Ostao je Partizan praktično na pola sezone bez plej-ofa ABA lige, poražen je u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, dok je porazom od Trenta doveo u pitanje plasman u četvrtfinale Evrokupa.

Zbog svega toga ga je uprava smenila, a kako sada stvari stoje, najbliži tome da ga zameni je Aleksandar Matović, koji je radio kao pomoćni trener u Partizanu, dok je na klupi crno-belih sedeo kada su otkaz dobijali Miroslav Muta Nikolić i Nenad Čanak.

Kada je reč o Filipovskom, on je pre dolaska u Humsku, trenirao Olimpiju, Turov, Lokomotivu Rostov, Lotomatiku, Zjelonu Goru, Banvit i Monako. Ostaje da se vidi gde će nastaviti karijeru posle neuspeha sa crno-belima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati