Košarka

[ Izvor: Mediji ]

02. 03. 2021. 10:08 0

Meloun: Jokić je MVP, nikad ga ne bih menjao

Nikola Jokić je na polovini NBA lige i u duelu sa protiv Čikaga potvrdio da je za sada možda i najveći kanidat za trofej MVP regularnog dela sezone.

Briljatnom patijom u polsednjoj četvrtini, sa ubačenih 17 od ukupno 39 poena, uz 14 skokova, devet asistencija srpski as je doneo Denveru važnu pobedu nad Čikagom 118:112. S obzirom na brutalnu statistiku od 27,1 poen, 11 skokova i 8,5 asistencija po meču, trener Denvera Majk Meloun je pomalo i prkosno izjavio.

- On je luksuz, imati MVP kandidata u timu je neprocenjivo. Smešno je što kada se pominju igrači oko kojih se okupljaju timovi, niko ne pominje Jokića, to je igrač oko koga smo to napravili ovde i nikada ga ne bih menjao. Evo, ja nominujem Nikolu Jokića - rekao je Majk Meloun.

Već nas je navikao Meloun da govori iskreno, kudi kad treba, hvali kad ima razloga.

- Impozantno je što Nikola napreduje u svakoj opd šest sezona a ima samo 25 godina. On je neverovatan igrač, konstantno raste a već je na vrhunskom niovu i teško je reći gde će se zaustaviti. On ne odustaje i čini velike stvari kad zna da je ceo tim, ceo staf iza njega.

Nikola je konačno preuzeo i ulogu prve zvezde tima i MVP igrača.

- Bili smo spori, nemarni, želeo sam da budemo agresivniji, da promenimo ritam. Oni su izlazili na mene, bili su blizu i ja sam igrao agresivno "jedan na jedan", posebno u poslednjoj deonici - objasnio je Jokić kako je to u poslednjoj četvrtini ubacio u petu brzinu i za tri minuta dao deset poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati