Košarka

[ Izvor: Beta ]

17. 02. 2021. 09:14 0

Radonjić: Sada je Borac najvažniji

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić tvrdi da njegovu ekipu danas očekuje teška utakmica protiv Borca u ABA ligi, ali da crveno-beli moraju biti spremni da odigraju dobro i pobede.

- Ritam je žestok i u rotaciji koju imamo i kakva jeste, što nam dodatno otežava situaciju, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Borac je pokazao u više navrata da može da odigra jako kvalitetno. Moramo biti spremni da odigramo dobar meč i da uradimo sve što se očekuje od nas kako bismo stigli do bodova -
rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju danas od 18.05 u Beogradu protiv Borca, zaostalu utakmicu 15. kola ABA lige. U beogradskom timu neće biti petorica igrača zbog korona virusa.

- To je iskusan tim koji je pobeđivao ekipe koje su na papiru kvalitenije, uz sve to imaju dodatni motiv jer se bore za što bolju poziciju u ABA ligi. Imamo malo vremena da se pripremimo za utakmicu, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo maksimum. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo - naveo je Zvezdin iskusni krilni igrač Marko Simonović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati