Košarka

R. Ć.

05. 02. 2021. 22:47 38

Majstore, pa kad si išao na kolokvijume?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se danas na društvenim mrežama da je položio prvi ispit na Visokoj sportskoj školi, sa ocenom 10 (a kako drugačije). Nekadašnji najbolji student Pravnog fakulteta, a očigledno i budući najbolji košarkaški trener dobio je najvišu ocenu iz predmeta Socijologija sporta. U indeksu koji je slikao vidi se da Vučić ima maksimalan broj bodova na oba kolokvijuma. Sve to je za veliku pohvalu, ali se postavlja pitanje kada je išao na pomenute kolokvijume, s obzirom na to da se u istim danima sastajao sa visokim evropskim zvaničnicima.

- Koliko samo dominira gospodin predcednik Vučić. Ne samo da je tih dana polagao kolokvijume sa maksimalnim brojem poena, već se istih dana sastajao sa šefom misije Saveta Evrope Flesenkamperom i ambasadorima članica EU i šefom delegacije EU Fabricijem - napisao je ivan_damn na Tviteru koji je okačio printskrinove gde se vidi da se datumi polaganja kolokvijuma poklapaju sa datumima sastanaka. 

Postavlja se pitanje kako je predsednik Vučić stigao da uskladi svoje obaveze na Višoj sportskoj školi i bitne sastanke sa važnim zvaničnicima iz Evropske unije i Saveta Evrope? Pogotovo kad se uzme u obzir da se kolokvijumi obično polažu pre podne, a Vučić je tada bio na pomenutim sastancima.

Izgleda da je naš predsednik "kadar stići i uteći", a bogami "i na 'svakom' mestu postojati".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati