Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Sportsport.ba ]

28. 09. 2020. 06:50 0

ZBOG DONČIĆA SAM ŽIV! Umro bih od depresije...

"Bez pomoći slovenačkog tinejdžera, koga verovatno nikad neću upoznati, danas ne bih bio živ. Kad je nada postala apstraktna i nedostižna, Luka mi je svake večeri na terenu dokazivao da je to stvarno i da se vredi boriti - otkriva u neobičnoj i teškoj životnoj priči umetnik Kolin Kejb, koji je posle porodične tragedije, a samo zbog Luke Dončića, uspeo da se otrgne od depresije i nastavi da se bori.

Kejbl je ispričao kako mu je to nepoznati tinejdžer iz Slovenije dao moralnu snagu da prebrodi najteže životne trenutke i pronađe motiv da živi. U jesen 2018. umetniku se život okrenuo naopačke, muzička karijera mu nije napredovala kako je očekivao, raskinuo je sa devojkom, depresiju je lečio sam jakim sedativima, drogom...

A, onda mu je od droge umro brat Boner i taj trenutak je za njega bio preloman. Prestao je da konzumira drogu, ali se zatvorio u kuću i nije izlazio četiri meseca.

- Imao sam 32 godine i bio sam sam. Trezan, ali poražen. Živ, ali samo u biološkom smislu. Više ništa nije bilo važno i nikad više ništa neće biti važno. A onda je došao Luka - pričao je Kolin - Jedan od poslednjih razgovora s mojim bratom dogodio se pošto je Dalas doveo Dončića. Moj brat je bio oduševljen, ja sam bio oduševljen, Dalas je bio oduševljen. Ali niko od nas nije znao da će to biti poslednja stvar, kojoj ćemo se zajedno diviti. Terapeutski mi je mnogo pomoglo što sam počeo da pratim Dončiča i Dalas iz utakmice u utakmicu.

Borba traje dugo, već dve godine je Dončić svetlo na kraju tunela Kolina Kejba.

- Počeo sam popravljati veze koje sam uništio zbog zavisonosti od droge, zakoračio sam u svet kao najbolja verzija sebe. Bez pomoći slovenačkog tinejdžera, koga veroatno nikad neću upoznati, danas ne bih bio živ. Kad je nada postala apstraktna i nedostižna, Luka mi je svake večeri na terenu dokazivao da je to stvarno i da se vredi boriti - tvrdi Kejbl.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati