Košarka

11. 08. 2020. 13:20 0

Zvezda: 14 igrača, 17 dana na Kopaoniku, dva turnira u Antaliji i Moskvi

Crveno-beli počeli pripreme

Krenula je Crvena zvezda. Krajem minule sedmice i početkom ove obavljena su testiranja na virus korona i analize fizičke izdržljivosti, a danas označen zvaničan početak priprema za novu sezonu.

Pošto je ustanovljeno da su svi zdravi, crveno-beli su se okupili na Malom Kalemegdanu, a posle kraćeg sastanka čelnika kluba, članova stručnog štaba i košarkaša zaputili na Kopaonik. Srpska planina biće ih baza narednih 17 dana, koliko je predviđeno za bazične pripreme.

Treneru Saši Obradoviću javilo se 14 igrača. U pitanju su: Lengston Hol, Kori Volden, Aleksa Uskoković, Džordan Lojd, Aleksa Radanov, Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Simonović, Boriša Simanić, Duop Rit, Marko Jagodić Kuridža, Lendri Noko i Ognjen Kuzmić.

Dolazak ostatka tima očekuje se u narednim danima.

Crveno-beli su potvrdili da će po povratku sa Kopaonika učestvovati na dva turnira. Poziv je stigao iz Antalije, za Glorija kup (8-16. septembar), na kome će se naći još Efes, Fenerbahče, Himki, Turk Telekom, Galatasaraj i Karšijaka, dok će zatim Obradović povesti izabranike Moskvu na čuveni Gomeljski kup (16-19. septembar), uz učešće Panatinaikosa, Lokomotive i domaćina, CSKA.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati