Košarka

Direktno.rs

09. 08. 2020. 14:48 12

SMRT ODŽA Čović: Neko zataškava! Vuletić: Koja je uloga "Ćokija"

Predsednik KK Crvene zvezde Nebojša Čović gostujući danas na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvcencijom rekao je da pokušava da se zataška to da je košarkaš Majkl Odžo umro u hali Partizana, kao i da je od marta meseca "permanentno vrbovan" da pređe među crno-bele. Oštro je odgovorio potpredsednik fudbalskog kluba crno-belih i član UO JSDP Vladimir Vuletić pitajući se "ko to 17 godina zataškava ulogu izvesnog 'Ćokija' u atentatu na Premijera Srbije Zorana Đinđića".

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo umro je u petak od posledica infarkta na treningu u hali Partizana, a predsednik KK Crvene zvezde Nebojša Čović je u jutarnjem programu objasnio da je od 2017. do 30. juna 2020. bio pod zdravstvenom kontrolom kluba i da nije imao problem sa srcem.

- Odžo je imao poslednji pregled 5. avgusta u bolnici, prošao je koronu, ali za nju nije dovoljno samo da ste negativni, jer izaziva i mnoge duge prateće pojave. Moralo je da se vodi računa o opterećenju čoveka i savetovana mu je umerena fizička aktivnost. Znači, da prestane čim oseti umor. Dakle, maltene šetanje - rekao je Čović a onda najavio da će tražiti posebnu istragu.

- Pokušava da se zataška u kojoj se hali to dogodilo. Onda vidim "anonimne prisutne"… Zašto bi nešto bilo anonimno u tom slučaju? Crvena zvezda je sa Odžom imala izuzetno dobru saradnju, mi ćemo kao moralni ljudi uraditi ovaj deo posla, nažalost, ali zahtevaćemo da se dođe do potpune istine šta se i kako dogodilo. Mnogo toga već znamo, ko je učestvovao u tome. Da vam kažem, Odžo je od marta meseca permanentno vrbovan. U okviru tih vrbovanja napravljeno je ubrzanje kojim je došlo do ovoga što se dogodilo. Ne želim da kažem da je bilo ko želeo da se ovo desi, ovo je velika nesreća, ali nemojmo da krijemo. Čim krijemo postajemo saučesnici, a dok krijemo znači da nam savest nije mirna.

Od same nesreće se znalo da je Odžu pozlilo u hali Partizana, čak su mu crno-beli odali počast emotivnom objavom. Kad je pomenuo "vrbovanje" ciljao je predsednik Zvezde na drugu dobru poznatu adresu sa koje je stigao ekspresan odgovor od člana UO JSD Partizana Vladimira Vuletića čiji odgovor prenosimo:

- Čitajući današnje nekrofilsko saopštenje još jednog u nizu zvezdinih doktora, uviđa se ta neodoljiva potreba da se uzročno-posledične veze izvode baš onako kako su to činili primitivni narodi: kada bi neko bio usmrćen lukom i strelom, primitivni um je tvrdio da je ubijeni smrt našao od strele a ne od strelca. Međutim, ovaj savremeni nekrofilski um izvodi zaključak da se "zataškava gde je preminuo Odžo" imputirajući da se to desilo na stadionu Partizana, u svojini JSD PARTIZAN. Tako on lamentira nad preminulim telom, baš kao što je lamentirao nad preminulim KKCZV čije je pokojno ime uzeo i nadenuo ga svom privatnom projektu KK CZV BEOGRAD DIVA ILR (niz je nesaglediv). Međutim, pravo pitanje je, kako to svojevrememo "Laufer javlja" zašto se već 17 godina zataškava uloga izvesnog "Ćokija" u atentatu na premijera Srbije, a već 15 godina njegova uloga u ogromnoj pljački novca namenjenog Kosovu i Metohiji. "Zašto bi se to krilo ako stvarno niko nije želeo da dođe do ovoga?" - pitao je Vuletić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati