Košarka

[ Izvor: BC Partizan TV ]

06. 06. 2020. 06:37 0

Vujošević o odluci Partizana i "zašto će Zvezda biti još jača"

Prva reakcija trofejnog stručnjaka Duška Vujoševića posle jučerašnje odluke Partizana da ipak ne odustane od Evrokupa, bez obzira na sva dešavanja krajem prošlog meseca.

Više neizvesnosti nema, Partizan će naredne sezone imati još jedan pokušaj da se preko Evrokupa konačno vrati u Evroligu, mada se očekivalo da se to dogodi već ovog leta, s obzirom na rezultate crno-belih do prekida sezone zbog pandemije.

U poslednjih desetak dana bilo je predloga da se Partizan, poput pojedinih turskih klubova, okrene FIBA Ligi šampiona, ali danas je predsednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio da crno-beli ne odustaju od učešća u Evrokupu naredne sezone.

Među prvima je na ovu odluku reagovao proslavljeni trener Duško Vujošević, koji je svoj komentar dao u izjavi za "BC Partizan TV".

- Mislim da je Partizan doneo pravu odluku. Mislim da će Evrokup da bude slabiji nego ove godine, Zvezda će da bude jača nego ove godine, pošto igra Evroligu, pa Partizan svoju šansu za ulazak u Evroligu verovatno treba da traži preko Evrokupa. I ne treba da odustane od Evrolige. Onog momenta ako bi FIBA vratila to takmičenje pod svoje rukovodstvo, što bih i ja voleo, ali ne verujem, onda će i Partizan da ide tamo sa svim ostalim velikim klubovima - rekao je Vujošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati