Košarka

[ Izvor: TV Partizan ]

30. 03. 2020. 19:05 0

"Nemamo prihode, teško ćemo isplatiti sve plate"

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović gostovao je na klupskom jutjub kanalu, gde je govorio o aktuelnoj situaciji u kojoj se crno-beli nalaze posle prekida sezone.

Takođe, Mijailović je govorio i o narednoj sezoni, odnosno kako bi tim mogao da izgleda posle svega.

- Trinkijeri ima ugovor još godinu dana i za ovu sezonu. On je trener Partizana, a šta će biti, videćemo. Jaramaz ima ugovor za narednu sezonu, kao i Volden. Pejdž je odigrao dobru sezonu, videćemo. Sa Pejdžom ćemo videti kakva situacija će biti. Voleo bih da zadržimo kostur ekipe, ova ekipa je pokazala da ima karakter i da zna da se bori. Dao bih sve da se Lučić i Mirosavljević priključe Partizanu, ali ne znam koliko je to realno. Razgovaraćemo sa strukom kada za to dođe vreme. Želeli smo ih i prošlog leta, nije nam se ispunilo - rekao je prvi čovek Partizana.

Dotakao se Mijailović i prekida sezone zbog pandemije koronavirusa, kao i njenom eventualnom nastavku.

- Partizan je poslednji klub koji je želeo da se desi ovako nešto. Nijedna titula nije vredna kao ona koja se izbori na terenu. Neće nam značiti bilo kakva titula za zelenim stolom ili na bilo kakvim komisijama. I mi želimo da osvojimo na parketu. Mi ne znamo šta će odlučiti Evroliga i da li će ABA liga imati mesto u Evroligi. Treba da pustimo da ovo prođe, da sačuvamo živote, pa ćemo se boriti za mesto Partizana i u Evrokupu i u ABA ligi.

Govorio je Mijailović i o budžetu kluba, odnosno da li će on biti veći ako Partizan bude igrao Evroligu.

- Nije realno govoriti o budžetu, jer država ima problema koje mora da reši. Veliko je pitanje kakvi će biti budžeti. Daćemo maksimum i borićemo se da budu što veći budžet. Biće jako teško ispoštovati plate sve do kraja godine. Borićemo se. Ostali su nam i neki repovi, nije ih ostalo mnogo. Ali, stali su nam prihodi. Gledamo da preživimo i da se spremimo za narednu sezonu. Treba troškove smanjiti na minimum. Ovo će sve sigurno usporiti rad svih klubova - rekao je Mijailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati