Košarka

Milan Zarić

22. 02. 2020. 16:23 0

Kad se Amer nađe na ringišpilu Nikole Jokića (VIDEO)

Gde je Nikola Jokića stao pre ol-stara, tu je srpski centar nastavio posle meča svih zvezda u NBA ligi. Zbalistao je protiv Oklahome, protivniku je ubacio 32 poena, međutim ni to nije bilo dovoljno njegov Denver dođe do pobede.

Oklahoma je na kraju slavila na svom terenu sa 113:101, te je tako zakopmlikovala borbu za prve četiri pozicije u Zapadnoj konferenciji.

Iako Denver nije došao do pobede, u centru pažnje je svakako bio Nikola Jokić. Što zbog odličnog izdanja, što zbog poteza kojima je dizao na noge publiku u Sjedinjenim Američkim Državama.

Svakako najupečatljiviji detalj bio je onaj pod košem Oklahome, kada se reprezentativac Srbije našao u duelu sa Amerikancem Nerlensom Noelom. I tu je krenula magija.

"Prodao" je Jokić protivniku nekoliko finta telom, krenuo je na jednu, pa na drugu stranu, praktično je Noela uvukao u svoj ringišpil. Naravno, centar Tandera u toj situaciji nije mogao da se snađe, lako je ispao izigre, a centar iz Sombora se lagano upisao u strelce.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati