Košarka

Direktno.rs

08. 02. 2020. 20:32 0

Maljković: Nije bilo iznenađenja, ali nisam zadovoljna

Nakon pobede nad Nigerijom (70:64) u drugom kolu kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre, utiske su sabrale i naša košarkašica Sonja Vasić, kao i selektorka Marina Maljković.

Vasić je istakla da je stručni štab dobro pripremio tim za današnji meč, te da su naše košarkašice znale pta ih očekuje. Ipak, nisu do kraja uspele da ispoštuju plan utakmice.

– Znali smo da su jak fizički tim, da igraju snažno tokom celog meča i teško je igrati ovakve mečeve kada one znaju da nemaju šta da izgube. Za njih je bila velika motivacija to što su imali priliku da pobede Srbiju. Za nas je ovo bila pomalo netipična utakmica, ne toliko brza sa puno kontranapada, ali najteže je pobediti one utakmice za koje ljudi misle da ste ih dobili pre nego što meč počne. Najvažniji deo posla je urađen, ali sutra igramo protiv još jedne afričke reprezentacije, tako da postoji mnogo stvari o kojima treba da razmišljamo - rekla je Sonja Vasić.

Marina Maljković je najpre čestitala Kini na tome što se kvalifikovala za Olimpijske igre.

– Trener sam tamo i znam da moj tim, prijatelji i generalno Kinezi prolaze kroz težak period. Još jednom im čestitam i nadam se da će se tamošnji problem brzo rešiti, zaslužili su to. Što se tiče utakmice, dogodilo se sve što smo očekivali, vrlo teška utakmica, fizička, nije bilo iznenađenja za nas, ali ne mogu da budem zadovoljna. Imali smo uspone i padove i ti padovi su bili užasni, to je najbolja reč. Kao što je Sonja rekla, igramo sutra protiv još jednog afričkog tima i moramo da pobedimo tu utakmicu - zaključila je selektorka Srbije.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati