Fudbal

Direktno.rs

21. 10. 2024. 13:12 4

Odlazi Vazura, a nastavlja se AGONIJA! Šta se to menja u Partizanu?

Dugo očekivana sednica Skupštine Partizana biće održana ovog ponedeljka, kada će doći do odlaska aktuelne garniture oličene u predsedniku Miloradu Vučeliću i generalnom direktoru Milošu Vazuri! Umesto njih će klub voditi privremena uprava, neka imena su poznata, pa se u crno-belom delu javnosti već spekuliše šta će se to tačno promeniti.

Odgovor je da će se nastaviti neki kontuinitet, jer otići će Vazura, ali će doći ljudi koji su u nekim ulogama bili bliski odlazećem generalnom direktoru, ali i predsedniku Miloradu Vučeliću. Maltene svi sem Rasima Ljajića, koji je kandidat za novog predsednika crno-belih.

Kao imena koja će se naći u "novom Partizanu" ovih dana su se spominjali Gordan Petrić, koji je bio trener crno-belih, ali i član Skupštine u vreme Vazure i Vučelića. Kao trener za vreme "VV vlasti u Partizanu" bio je Zoran Bata Mirković, dok je Ljubiša Tumbaković bio potpredsednik kluba.

Na mestu sportskog direktora je Ivica Iliev, kome je ovo treći mandat na tom mestu - zanimljivo sva tri puta je na funkciji bio dok su klubom iz Humske vedrili i oblačili Milorad Vučelić i Miloš Vazura. Kako se može čuti, nekadašnji napadač crno-belih će i u narednom periodu ostati na toj funkciji.

Kao najzvučnije ime u novoj upravi Partizana spominje se Predrag Mijatović, čije je pominjanje izazvalo bum u crno-belom delu javnosti. Ali, činjenica je da je i on u intervjuu pre godinu i po dana pružio maksimalnu podršku Vazuri i ekipi.

Dakle, kada se sve sagleda, svi ovi pobrojani su bili deo ovog stanja u Partizanu i bojazan navijača crno-belih je da se ništa drastično neće promeniti, te da će se nastaviti urušavanje kluba.

Ceh će platiti Miloš Vazura, a pitanje je da li se on bavio sportskim pitanjima (jer su se gore svi navedeni bavili time", a on im samo ispunjavao hirove.

Nema dileme - Vazura će otići, ali će se agonija nastaviti...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Volim zvuk motora

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati