Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Sportske.net ]

03. 10. 2024. 21:23 0

LE: Prejaki Lacio, neprijatna iznenađenja za Galatu i Sosijedad

Odigrane su utakmice drugog kola Lige Evrope. Na njima je došlo do dva velika iznenađenja. Naime, RFS je uspeo da osvoji bod portiv Galatasaraja, dok je Anderleht kao gost savaladao Real Sosijedad rezultatom 1:2.

 Nemački Hofenhajm je dočekao Dinamo iz Kijeva i slavio je sa 2:0. Poveli su domaći u 22. minutu utakmice i to preko Hložeka, da bi isti igrač postavio konačnih 2:0 u 60. minutu utakmice. Domaći su bili daleko kvalitetniji rival na ovoj utakmici, iako je Dinamo imao nešto više lopte u svom posedu, pametno su sačekali svoje šanse, dok gosti praktično nisu pretili.

Olimpijakos je savladao Bragu na svom terenu i to veoma ubedljivo, bilo je 3:0.

Prvo poluvreme je bilo otvoreno, i jedni i drugi su napadali, visok tempo smo videli, a gol tek u samom finišu ovog dela igre.

El Kabi je bio strelac u 45. minutu, da bi već na startu drugog dela igre Hece pogodio za 2:0. Braga je u potpunosti bila slomljena u 59. minutu kada je El Kabi pogodio za ogromnih 3:0.

Karabag je dočekao Malme, i izgubio rezultatom 1:2. Žuninjo je doveo domaće u prednost, da bi Bothajm izjednačio u 19. minutu utakmice. Gostima pobedu donosi isti igrač, pogodio je u 47. minutu za 1:2. Sve što su domaći uspeli da urade jeste gol preko Varge u 90. minutu utakmice.

Jedan od najvećih derbija ovog kola igran je u Budimpešti gde je Ferencvaroš dočekao Totenhem, a gosti su uspeli da odnesu sva tri boda. Strelac prvog gola na ovom meču bio je Sar u 23. minutu utakmice, a na 0:2 povisio je Džonson.

Još jedan zanimljiv duel igran je u Pragu gde je Slavija dočekala Ajaks, a na kraju je bilo 1:1. Van den Bomen je doveo goste u prednost u 18. minutu utakmice iz penala, da bi Slavija nekako uspela da izjednači rezultat. Učinio je to Čori u 67. minutu.

Makabi našeg Žarka Lazetića je poražen od Midtjilanda na svom terenu rezultatom 0:2. Gosti su stigli do prednosti u 39. minutu utakmice preko Frankulina, a domaći su propustili veliki broj prilika, na kraju sasvim nezasluženo izgubili ovaj duel. Na kraju je viđen još jedan gol u mreži domaćina, Čilufija je pogodio u 89. minutu. Po drugi put se dešava Makabiju da gubi utakmice potpuno nezasluženo, videćemo kako će se to odraziti na tim.

Lacio je u još jednom derbiju dočekao Nicu, bilo je 4:1. Pedro je u 20. minutu doveo domaće u prednost, da bi Kasteljanos pogodio u 35. za velikih 2:0. Boga je smanjio u 41. minutu, ali su u nastavku Kasteljanos i Zakanji postavili konačan rezultat.

Najveće iznenađenje napravio je Anderleht koji je slavio na gostovanju Sosijedadu. Bilo je 1:2. Domaći su poveli preko Marina na asistenciju Umara Sadika, da bi izjednačio u 28. minutu Vaskez. Leoni je potpuno preokrenuo rezultat već u prvom poluvremenu.

Još jedno iznenađenje napravio je RFS koji je odigrao 2:2 protiv Galatasaraja. Gosti su preko Mertensa došli u prednost u 12. minutu, da bi Akgun povisio na 0:2. I kada su mnogi videli već punu mrežu RFS-a, desilo se nešto sasvim neočekivano. Prvo je Ikaunieks smanjio u 40. minutu, da bi konačnih 2:2 postavio Odišarija u 55. minutu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pronađi uljeza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati