Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 09. 2024. 22:46 0

"Turbo" Milan "oduvao" Leće za pet minuta

Trebalo je da se treneru Milana Paulu Fonseki ozbiljno uzdrma klupa da bi njegov tim "kliknuo" i pokazao šta može i od čeka je satkan.

Pronašao je Portugalac dobitnu kombinaciju u poslednji čas po njega, upario Moratu i Ejbrahama, vratio malo unazad Rejndersa i učino ga puno boljim i produktivnijim, na našu žalost je Pavlovića preselio na klupu i u "vatru" gurnuo Gabiju... I pogodio je sve što je uradio.

Milan je u prošlom kolu nadigrao Inter i pobedio ga sa 2:1, a večeras je taj trujumf materijalizovao tako što je na furiozan način savladao Leće sa 3:0, u sklopu šestog kola Serije A.

Leće je bio ravnopravan, možda čak i bolji rival 38 minuta na "San Siru", ali se onda suočio sa pravim "ugaranom", koji ga je "oduvao" za svega pet minuta.

Milan je poveo u 38. minutu. Teo Ernandez je centrirao iz slobodnog udarca sa leve strane, a Alvaro Morata sjajno skočio i glavom sa pet metara zakucao loptu pod prečku, za 1:0.

Prednost je duplirana u 41. minutu, kada je Rafa Leao poslao perfektan pas u prazan prostor sa Tea Ernandeza po levom boku, francuski levi bek je utrčao u kazneni prostor i silovitim udarcem takođe poslao loptu pod samu prečku, za 2:0.

Potom je Ejbraham pogodio stativu u 43. minutu, da bi 3:0 bilo već u nastavku te akcije. Lopta je ponovo došla u posed engleskog napadača, čiji je šut zaustavio golman Falkone. Na "otpadak" je natrčao Pulišić i pospremio ga u mrežu.

Zaista neverovatna sekvenca "Rosonera", koji su tako u najkraćem mogućem roku rešili sve dileme na ovom meču.

U nastavku prečka Loftus-Čika sa jedne i stativa Bande sa druge strane, te crveni karton za Milanovog rezervistu Bartezagija u 80. minutu nakon jednog neopreznog i oštrog starta.

Srpski napadač Luka Jović je u 76. minutu zamenio Tamija Ejbrahama, dok je Strahinja Pavlović večeras ostao na klupi.

Milan je, dakle, brzo došao sebi nakon nešto sporijeg početka sezone i već sada je na deobi prvog mesta na tabeli sa Torinom sa po 11 bodova, mada ima meč više. Nema sumnje da Crvenu zvezdu i protiv Milana čeka strahovito težak duel u Ligi šampiona.

Leće je 17. sa pet osvojenih bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati