Fudbal

[ Izvor: Sportklub ]

24. 09. 2024. 16:37 4

Vazura napušta Partizan, menja ga legenda Partizana?

Grupa legendi, bivših trenera i prvotimaca Partizana, obavila je danas razgovore sa klupskim čelnicima i najavila nekoliko konkretnih rešenja za promene i spas kluba.

Grupa legendi, bivših trenera i prvotimaca Partizana, obavila je danas razgovore sa klupskim čelnicima i najavila nekoliko konkretnih rešenja za promene i spas kluba.

Po inicijalnim idejama, funkciju predsednika kluba trebalo bi da preuzme Rasim Ljajić. Mesto direktora, prema istim izvorima, čeka Danka Lazovića.

Grupa okupljena oko „Apela za spas Partizana“ i umereniji protivnici aktuelnog klupskog rukovodstva oformili su tokom dana zajednički stav o nužnosti promena u klubu i potrebe za hitnom reakcijom.

Zato je i konačan stav, dostavljen predsedniku Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuru, oformljen u potrebi hitnog zasedanja skupštinskog saziva i promena u rukovodećim strukturama.

Zajednički stav uticajnog sastava ogleda se u predlogu da klub preuzme Rasim Ljajić. Kako se saznaje, provereni sportski radnik, godinama angažovan u fudbalu, spreman je da načini konkretan korak i prihvati poslove prvog čoveka Partizana.

Na tom putu, ipak, biće ključno i nekoliko odgovora: kako bi klub funkcionisao, sa kojim sredstvima i kakvim planom! Navodno, Ljajić je spreman da povede Partizan ka izlasku iz krize, pod jasnim uslovima i radikalnim promenama u startu. Po principima takozvanog radikalnog zaokreta!

Prema načelnom planu, direktor Partizana trebalo bi da bude Danko Lazović!

I za nekadašnjeg napadača crno-belih i reprezentativca Srbije važi slična priča kao i u slučaju dolaska Rasima Ljajića. Lazović hoće da pomogne Partizanu i preuzme poslove, trenutno u opisu zaduženja Miloša Vazure, ali samo u slučaju jasnog i bezuslovnog plana o restauraciji kluba.

Izvesno je da bi u tom slučaju mesto sportskog direktora bilo povereno novom čoveku. Predlozi o zakazivanju skupštine i dolasku Rasima Ljajića i Danka Lazovića u Partizan dostavljeni su danas u Humsku.

Čelnici crno-belih, Milorad Vučelić i Miloš Vazura, ipak, nisu spremni da se lako odreknu postojećih beneficija. Pominje se i zahtev za regulisanje pojedinih dugovanja u visini od oko 20 miliona evra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati