Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

29. 08. 2024. 18:45 11

Barselona stiže na Marakanu, Zvezda ide u Milano: Ovo su svi rivali u LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su protivnike u novom formatu Lige šampiona za sezonu 2024/25. To su Barselona, Inter, Milan, Benfika, PSV, Jang Bojs, Štutgart i Monako.

Izabranici Vladana Milojevića su sinoć izborili plasman u elitno takmičenje pobedivši Bode/Glimt na stadionu "Rajko Mitić" i jučerašnjim mečevima postali su poznati svi učesnici Lige šampiona.

Zvezda je u žreb ušla iz trećeg šešira zajedno sa Fejenordom, Sportingom iz Lisabona, PSV, Dinamom iz Zagreba, Salcburgom, Lilom, Jang Bojsom i Seltikom, ali ovog puta je sistem je takav da je bilo moguće da srpski šampion igra protiv ekipa iz istog šešira.

Ali, prvo su saznali imena protivnika iz prvog šešira, a to su Inter u gostima i Barselona kod kuće. Iz drugog šešira, došla je Benfika koja će gostovati na stadionu "Rajko Mitić", a neverovatno je da će Crvena zvezda dvaput igrati u Milanu jer su posle Intera dobili i "rosonere". Iz trećeg šešira došao je Bern gde će Zvezda putovati, a zatim je izvučen PSV koji dolazi u Beograd. Zvezda je iz poslednjeg iz šešira dobila Štutgart protiv kojeg će igrati kod kuće, a potom i Monako s kojim se opet susreće i to u Monte Karlu.

Kao što je poznato, svaka ekipa odigraće osam utakmica protiv osam različitih protivnika. Četiri meča igraće u gostima, četiri na strani.

Kompletan kalendar biće dostupan tek 31. avgusta sa datumima i terminima odigravanja mečeva, a ono što je jasno jeste da nijedan klub neće moći da igra dva ili više meča kao domaćin, odnosno kao gost, u nizu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati