Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

28. 08. 2024. 10:49 0

Čelsi opet kupuje, malo im 43 igrača

Ostalo je još malo do završetka prelaznog roka, a to je obično Čelsijevo vreme. Plavci su se ozbiljno rastrčali kako bi kupovali, ali i prodavali, a imaju više od 40 igrača u rosteru. Iako je Nikolas Džekson odigrao odlično u pobedi nad Vulvsima 6:2, u Čelsiju i dalje nisu ubeđeni da on sam može da nosi napad Plavaca. Zbog toga je prioritet dovesti centarfora do prvog dana septembra.

Davna je želja Viktor Osimen, ali pregovori se do sada nisu ni propisno razvili. Međutim, došlo je do razgovora sa igračem i to je korak u pravcu realizacije transfera.

Ipak, daleko je posao od realizacije. Al Ahli čeka sa ponudom od 65 miliona evra, što Napoli ne bi da ispusti. Sa druge strane igrač bi radije u Premijer ligu, ali Čelsi u ovom trenutku da bi mogao da kupuje mora i da proda.

Čini se da je najdragoceniji resurs u ovom trenutku Rahim Sterling. Nije u planovima Enca Mareske, a poslednjih dana Mančester Junajted se ozbiljno zainteresovao. Ipak, i dalje pregovori ne teku željenim smerom. Prodaja Sterlinga svakako bi odvezala Čelsiju ruke na tržištu, a ako im izmakne Osimen imaju rezervni plan.

U pitanju je napadač Brentforda Ajvan Toni. Reprezentativac Engleske nije zaigrao ni minut ove sezone u Premijer ligi, ušao je u poslednju godinu ugovora i jasno je da je jednom nogom otišao. Samo i on ima na stolu ponudu iz Saudijske Arabije.

Čeka nas izuzetno uzbudljivih nekoliko dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati