Fudbal

M. Z.

22. 07. 2024. 14:17 0

Žreb za Ligu konferencije: Kako su prošli Voša i Radnički

Fudbaleri Vojvodine i kragujevačkog Radničkog saznali su na žrebu u Nionu imena potencijalnih rivala za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

U ovoj rundi će se Vojvodina naći, ukoliko ne uspe prethodno da u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope napravi senzaciju i eliminiše Ajaks. Ako u tom dvomeču bude poražena, takmičenje će nastaviti u trećem po rangu evropskom takmičenju, te će joj i 3. kolu kvalifikacija rival biti Maribor (Slovenija) ili Univerzitatea Krajova (Rumunija) odlučile su kuglice.

Kada je reč o Radničkom 1923, on će se u treće kolo plasirati ako prethodno bude u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu konferencija uspešniji od Mornara iz Bara. Budu li izabranici Feđe Dudića bolji od crnogorskog predstavnika, u trećoj rundi će im rival biti Pakši (Mađarska) ili AEK Larnaka (Kipar).

Napomenimo i to, prvi mečevi na programu su 8. avgusta, dok su revanši na programu sedam dana kasnije. Inače, u prvim utakmicama bi srpski predstavnici bili gosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati