Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

27. 06. 2024. 10:34 12

"Sram bilo nesrećnog sudiju, ima problem sa Srbima" (VIDEO)

Komentator suđenja na RTS bio je oštriji nego ikada kada je kritikovao sudiju zbog odluke koju je doneo na meču Srbije i Danske (0:0). Ćutao je 24 sata, ali je tome došao kraj.

Dejan Nedić, poznati fudbalski sudija, nije se libio da optuži Bastijana Dankerta, nemačkog arbitra, da je oštetio Srbiju tendenciozno.

Dankert nije ukazao glavnom arbitru na terenu da je Aleksandar Mitrović bio povučen u kaznenom prostoru, o čemu je i sam napadač govorio, i istakao "da su baš zbog toga imali sastanak sa sudijama".

- Bio sam ljut kao ris. Sinoć nisam hteo da mnogo pričam, a sada kažem - sram bilo onoga koji je danas uradio šta treba (na utakmici Ukrajina - Rumunija, prim. aut.), a juče nije. To je Nemac Bastijan Dankert, poznati VAR sudija, i danas je lepo presudio, isto i prekjuče, nakjuče, samo juče nije hteo da presuđuje u VAR-u, kod oba povlačenja - poručio je sinoć u emisiji Nedić.

Na tome se nije zaustavio.

- Nije hteo da ukaže, a da jeste, ubeđen sam da bi onaj mali i pošteni Francuz otišao da vidi. Kažem namerno za njega "pošteni", za drugog neću taj pridev, jer očigledno ima problem sa nama. Da mu je ukazao na povlačenje i udaranje Mitrovića, sigurno bi otišao da vidi.

Nedić je pojasnio da je ćutao jer je bio besan, ali sada je morao da reaguje.

- Nesrećni Dankert je danas ispravno uradio ono što juče nije hteo, tendenciozno i ružno. Ostao sam dužan sebi i naciji, narodu i reprezentaciji da ovo kažem - dodao je Nedić gostujući na RTS.

Nešto slično je poručio i Mitrović koji je tako doživeo još jednom da se ne sudi penal, baš kao protiv Švajcarske na Mundijalu 2018. godine.

- Osetio sam da mi je povukao dres, ne znam zašto nije dobio signal da gleda. Imali smo sastanke pre Evropskog prvenstva, svako povlačenje dresa u šesnaestercu treba da bude sankcionisano penalom. Osetio sam da mi vuče dres, pao sam. Slična situacija kao što smo imali u Rusiji - rekao je Mitrović posle utakmice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati