Fudbal

Direktno.rs

17. 06. 2024. 00:00 18

Piksi zatečen izjavom Tadića: Uuu, nije dobro ako je to rekao...

Fudbaleri Srbije poraženi su od Engleske sa 0:1 u prvom kolu grupe C Evropskog prvenstva, nakon čega su se ređale izjave selektora Dragana Stojkovića Piksija i naših reprezentativaca, od kojih se istakla ona koju je dao kapiten Dušan Tadić.

Naime, ofanzivac Srbije je bio nazadovoljan što nije počeo meč sa Engleskom, pa je bez uvijanja rekao:

- Sa selektorom imam dobru komunikaciju, a teško sam prihvatio što nisam bio na terenu od početka utakmice. Lider sam, bez lažne skromnosti, najbolji igrač ovog tima. Mislim da sam morao da počnem utakmicu, da sam mogao mnogo više da pružim i ponudim da sam igrao od starta - rekao je Tadić za RTS i dodao:

- Ali, poštujem odluku, ako selektor smatra da Dušan Tadić treba da igra 30 minuta, ja ću to poštovati. Teško je, želiš da budeš deo ovog tima, da uradiš sve za kolektiv, ali nije bitan jedan pojedinac. Najbitnije je da prođemo dalje, imamo veliko zajedništvo i to želimo da zadržimo.

Na konferenciji za medije je Dragan Stojković dobio pitanje da prokomentariše ovu Tadićevu izjavu.

- Uuu, to nije dobro ako je to rekao, to je bila moja odluka iz taktičkih razloga, želeo sam ga sa svežim nogama u drugih 45 minuta, radi se o taktici, ništa drugo - rekao je Piksi.

Potom se osvrnuo i prokomentarisao samu utakmicu sa Engleskom.

- Mislim da je bila utakmica jako kvalitetna, sa obe strane, izuzetno jak tim Engleske, ali Srbija je pokazala fudbal kakavim težimo, mislim da smo pokazali ono što smo želeli, da izmenama dovedemo u normalu situaciju, da Englezi budu ti koji će se braniti, ponosan sam na igrače, mnogo kilometara su pretčali, ali u fudbalu je tako, idemo dalje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Prevrtljiv pas

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati