Fudbal

Direktno.rs

15. 06. 2024. 22:50 1

Italija se mučila protiv Albanije i jedva pobedila

Fudbaleri Italije uspeli su da posle preokreta savladaju Albaniju rezultatom 2:1.

23. sekunda i odmah ŠOK - Albanija je preko Bajramija povela protiv Italije. Posle toga stvari su počele da dolaze na svoje mesto. Najpre je Bastoni u 11. minutu poravnao rezultat, da bi Barela prelepim golom samo pet minuta kasnije kompletirao preokret Italijana i ujedno postavio konačan rezultat utakmice.

Albanci su poveli već u 23. sekundi utakmice. Šokantna greška Federika Dimarka, Bajrami je primio loptu i zakucao je u mrežu Donarume.

Italijani su krenuli u napad i uspeli da izjednače rezultat već u 11. minutu utakmice. Bila je to sjajna akcija, Pelegrini je poslao loptu na drugu stativu, a Bastoni pogađa glavom za 1:1.

Samo par minuta kasnije, eto još jednog gola u mreži Albanaca. Nikolo Barela je bio strelac u 16. minutu utakmice, evropski prvak je stigao do prednosti na ovoj utakmici preko sjajnog veziste koji je sa 16 metara šutirao i na fantastičan način pogodio mrežu.

Ništa konkretno nismo u drugom poluvremenu, Italijani su napadali, Albanci su čekali svoju šansu i dočekali su je. Igrao se 90. minut, Manaj je izašao pred Donarumu, ali nije uspeo da iskoristi veliku šansu.

Posle prvog kola, Španci su prvi u grupi B zajedno sa Italijanima, Albanija i Hrvatska su bez bodova.

ItalijaAlbanija 2:1

(Bastoni 11, Barela 17 – Bajrami 1)

Stadion: Dortmund; Sudija: Feliks Cvajer (Nemačka)

Italija: Donaruma – Di Lorenco, Bastoni, Kalafjori, Dimarko (od 83. Darmijan) – Žoržinjo, Barela – Fratezi, Pelegrini (od 77. Kristante), Kijeza (od 77. Kambijaso) – Skamaka (od 83. Retegi)

Albanija: Strakoša – Mitaj, Ajeti, Đimšiti, Hisaj – Bajrami (od 87. Muči), Ramadani, Aslani – Seferi (od 68. Laci), Broja (od 77. Manaj), Asani (od 68. Hodža)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Turistička atrakcija

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati