Fudbal

[ Izvor: MaxBet sport ]

23. 04. 2024. 17:28 14

Partizan igra derbi: Registrovao i omladince

Posle poraza u 173. večitom derbiju od Crvene zvezde (3:2) iz redova Partizana su, kivni zbog suđenja, najavili bojkot meča polufinala Kupa Srbije protiv istog rivala na "Marakani". Meč je na programu u sredu u 19 časova, a crno-beli su praktično doneli konačnu odluku oko toga da li će da izađu na teren.

Tokom dana protal MaxBet sport je plasirao informaciju da je Partizan registrovao i omladince, jer još uvek nije odlučeno u kakvom će sastavu izaći crno-beli.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti.

- Upravni odbor doneo je odluku da FK Partizan nastupi na sutrašnjoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Iako nezadovoljni stanjem u domaćem fudbalu, gde naš klub ima neravnopravan tretman od strane FSS i sudijske organizacije pre svega, iz obaveze prema igračima, navijačima, istoriji kluba i takmičenju Kupa naše zemlje, doneta je odluka o odigravanju utakmice.

Sportska javnost je u kratkom periodu mogla da posvedoči sramnom tretmanu kluba i naših igrača od strane sudije Pavla Ilića, koji je bestidno i po nalogu režirao krajnje rezultate poslednja dva "večita derbija". Za sudijskog diletanta Ilića (u rodnom Kragujevcu poznatog kao osvedočenog "zvezdaša", o čemu postoje i fotografije dotičnog u majici sa obeležjima tog kluba), jedini cilj u dve utakmice bio je ne dozvoliti nadmetanje aktera po pravilima fudbalske igre, već samo i jedino onemogućiti igrače Partizana da trijumfuju! Sudija Ilić, koji je poslat po nalogu FSS i predsednika sudijske organizacije, da svojim sramnim sudjenjem kreira krajnji rezultat u korist jednog tima, uz vredjanje, bahaćenje i odsustvo obraza i morala, nikada više ne bi smeo da bude akter najveće utakmice koju srpski fudbal ima!

FK Partizan će zbog sveukupnog tretmana kluba u organima FSS, na sutrašnjoj utakmici iskazati revolt i protest na poseban način i zahtevati da se odnos prema našem klubu hitno promeni, u skladu sa značajem koji FK Partizan ima za srpski fudbal - zaključuje se u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati