Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

23. 04. 2024. 13:33 37

"Ako ti ne valja...": Binić opleo po Nathu

Prošlo je skoro tri dana od 173. večitog derbija, ali i dalje se priča o najvećoj utakmici srpskog fudbala. Crvena zvezda je pobedila Partizan 3:2, nakon preokreta u nadoknadi vremena, a iz tabora crno-belih izuzetno su besni zbog sudijskih odluka i smatraju da su oštećeni. Odmah posle meča videli smo da je Partizan u saopštenju poručio da neće ni doći u sredu na stadion "Rajko Mitić", gde se opet igra derbi, samo u polufinalu Kupa Srbije, dok je glas digao i iskusni Bibars Natho.

Odmah posle utakmice Natho se izvinio navijačima Partizana što igrači nisu izašli sa terena kada je priznat gol Šerifu Endiajeu za 2:2 u 90. minutu, dodavši da ga je sramota dešavanja u srpskom fudbalu. Njegove reči stigle su i do Dragiše Binića, čuvenog fudbalera crveno-belih koji mu je odgovorio.

- Meni jedna stvar smeta kao bivšem sportisti koji je igrao van zemlje. Zamislite da ja onako Španiji ili Japanu izvređam zemlju gde igram. To nam se podvuklo. Govorim o jednom igraču iz Partizana, da ga ne imenujem, koji je stranac i koji oblati tako našu zemlju i dešavanja. To kao da "samo u Srbiji ima". Sad bih ga pitao: igrao je za Izrael, je l' smeo to da kaže u Izraelu? Da li bi tamo napustio teren? - kazao je Dragiša Binić tokom gostovanja na televiziji K1.

- Ne smemo da potcenjujemo sebe. Ti si ovde stranac, igraš po pravilima našim, ako ti ne valja... Da li igra po srpskim ili svetskim pravilima? Naša koja su usklađena sa svetskim - dodao je bivši fudbaler Crvene zvezde, koji je istakao da "Zvezda ima bolju ekipu" i da je "morala ubedljivije da pobedi Partizan".

Istakao je da je važno za derbi da suđenje bude dobro na narednoj utakmici, dodajući da veruje da će Partizan ipak igrati u polufinalu Kupa Srbije.

- Ma, mora Partizan da dođe na utakmicu. Prvo je rukovodstvo reklo da neće doći, pa su navijači tražili od igrača... Nema tu ubedljive situacije zašto neće, moraš da imaš nešto konkretnije. Daj da reagujemo ko je pogrešio i tu se baci akcenat. Pa, nisu pogrešili igrači Zvezde što su dobili, kao i da je bilo obrnuto - kazao je Binić i potom zaključio:

- Ja bih im rekao, birajte sudiju. Nema ljutnje. Na terenu, videćemo ko je bolji.

Podsetimo, polufinale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana igra se u sredu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić". U slučaju nerešenog ishoda, odmah se izvode penali.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati