Fudbal

Direktno.rs

20. 04. 2024. 17:13 1

Nađu pozlilo, završio u Urgentnom centru: Ipak vodi Partizan na derbiju!

Fudbaleri Partizana na stadionu "Rajko Mitić" igraju 173. večiti derbi, a na klupi tima neće biti Igora Duljaj zbog suspenzije, dok je drama vladala oko toga da li će ekipu voditi njegov zamenik Albert Nađ.

Naime, kako je rečeno uživo u programu na televiziji Arena sport, Albertu Nađu je pozlilo i on je završio u Urgentnom centru.

Nađu je pozlilo dok je putovao ka stadionu, pa je prevezen u Urgentni centar, gde mu se ukazivala pomoć. Prema dostupnim informacijama, nekadašnji reprezentativac naše zemlje se oseća dobro.

Nađ je u Urgentnom centru završio zbog kamena u bubregu, koji je stvorio velike probleme, pa je bilo reči da neće moći da vodi ekipu i da će pokraj aut-linije biti Bojan Zavišić. Međutim, Nađ je primio injekcije i momentalno se uputio ka stadionu "Rajko Mitić", te će ipak on biti taj koji će predvoditi crno-bele.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati