Fudbal

[ Izvor: Sport klub ]

16. 04. 2024. 15:57 9

Nađ optužio Duljaja da je namerno dobio žuti karton

"Pucalo" je ovog utorka u Zemunelu, sukob Igora Duljaja i Alberta Nađa poljuljao je crno-beli tabor iz temelja!

Nesuđeni kormilar Partizanovog broda u predstojećem 173. večitom derbiju napustio je kamp u Zemunu posle verbalnog sukoba sa šefom stručnog štaba i praktično zatvorio sebi klupska vrata.

Barem dok Igor Duljaj bude vodio prvi tim!

Kako saznaje Sport klub, sukob rečima brzo se pretvorio u svađu i zapretio dodatnom eskalacijom - čak i upotrebom sile. Sve se završilo "samo" na teškim rečima! U društvu Duljaja i Nađa našao se dovoljan broj prisebnih ljudi, kadrih da umire oba trenera. Fizičkog kontakta, na sreću, nije bilo!

Iz okruženja bliskom Partizanovoj struci već stižu i lako proverljive informacije o genezi sukoba.

Navodno, Duljaj i Nađ razmimoišli su se oko načina vođenja ekipe u predstojećoj utakmici na stadionu Crvene zvezde. Navodno, šef struke pominjao je telefonsku komunikaciju, što nije bilo po volji njegovom asistentu. Nađ se žestoko obrušio na šefa i odbio bilo kakvu mogućnost telefonskog vođenja utakmice sa tribina.

Nije to bilo sve, imao je šta i Duljaj da kaže u odbranu svoje teze.

Napokon, Nađ je otišao i korak dalje - optuživši šefa da je namerno dobio četvrti žuti karton na Banovom brdu. Praktično, tvrdnjom da je Duljaj svesno išao na kartu suspenzije, doskorašnji asistent šefa stručnog štaba zatvorio je raspravu u Zemunelu.

Nedugo zatim, spakovao je stvari i napustio trening kamp Partizana.

Iz istih izvora stižu informacije da šef i asistent, poslednjih meseci, nisu na istim talasnim dužinama. Čekala se samo inicijalna kapisla za ozbiljniji sukob.

Odlazak Alberta Nađa protresao je ekipu iz korena i to u nevreme - pred dvomeč sa Crvenom zvezdom u roku od pet dana. Partizan, ipak, ima dovoljno potencijala u postojećem kadru za rešenje krucijalnog problema - ko će voditi ekipu u subotu na stadionu "Rajko Mitić".

U opticaju su treneri iz aktuelnog stručnog štaba, crno-beli imaju mogućnost da privremeno angažuju i jednog od stručnjaka iz omladinskog pogona.

Konačnu odluku doneće, ipak, Igor Duljaj sa saradnicima iz sportskog sektora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati