Fudbal

[ Izvor: meridiansport.rs ]

03. 04. 2024. 10:16 0

Ognjen Vranješ (za sada) završio karijeru

U poslednja dva duela Čukaričkog smo mogli da vidimo određene korekcije u poslednjoj liniji, koju nije predvodio Ognjen Vranješ, a isti slučaj je i u Novom Sadu.

Pomalo neočekivan razvoj situacije, ako se zna da je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine bio standardan, a pritom nije imao problema sa povredom.

Kako saznaje Meridian sport, Vranješ je doneo odluku pred utakmicu sa Novim Pazarom da prekine da se bavi fudbalom, iako je bio planiran kao starter na tom susretu.

U ovom momentu nije poznato da li je ona i definitivna ili postoji šansa da se predomisli i privede sezonu kraju sa Brđanima, pa potom i zvanično okači kopačke o klin.

U dresu Čukaričkog je odigrao ukupno 17 utakmica, u koji je došao letos kao slobodan igrač, posle razlaza sa turskim Hatajasporom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati