Fudbal

Direktno.rs

25. 03. 2024. 07:00 0

Levandovskom nudili 200 miliona - on ih "o'ladio"

Sve su glasnije priče kako će poljski fudbaler Robert Levandovski na leto napustiti Barselonu. Spekuliše se da će, kao nekad Luis Suarez, otići u Atletiko Madrid, opcija je bila i Saudijska Arabija, ali od Bliskog istoka neće biti ništa.

Kako prenosi španski portal "Mundo Deportivo", Levandovski je odbio ponudu od 100.000.000 evra po sezoni i ne želi da pojača jedan od vodećih klubova iz Saudijske Arabije. Navodno mu je nuđen dvogodišnji ugovor, po kom bi zaradio čistih 200.000.000 evra.

Poljak ima ugovor sa Barselonom na još jednu sezonu, a ukoliko sledeće sezone odigra 55 odsto mečeva sa 45 minuta ili više, on bi mogao da se produži do 2026. godine. Ipak, deluje da ga Barsa više ne želi, a pošto on planira da nastavi da živi u Španiji, Atletiko se zaista nameće ga logičan izbor...

Levandovski (35) je i ove sezone najbolji strelac Barselone sa 20 pogodaka u svim takmičenjima, a prvi iza njega je Feran Tores, koji je postigao 11 golova.

Aktivan je i dalje i u reprezentaciji Poljske, a nakon što su Poljaci u četvrtak uveče slavili protiv Estonije sa 5:1 u polufinalu "staze A" baraža za odlazak na Euro, u utorak će protiv Velsa u Kardifu pokušati da izbore plasman na završni turnir koji se igra u Nemačkoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati