Fudbal

[ Izvor: Sportal ]

19. 03. 2024. 14:33 5

Duljaj se zahvalio Piksiju: Pomaže srpskom fudbalu

Trener Partizana Igor Duljaj u kratkom razgovoru za Sportal osvrnuo se na izjavu selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija u vezi sa šampionskom trkom, koja je izazvala mnogo pažnje u našim medijima.

- Ne znam kako je uopšte Partizan do marta meseca bio na prvoj poziciji, meni nije to jasno, jer je ogromna razlika. Roster koji Zvezda ima u odnosu na Partizan je nemerljiv. Zvezda je daleko bolja u igračkom kadru, tako da je to to - Zvezda će biti prva, Partizan drugi - rekao je Stojković prilikom obraćanja medijima na okupljanju reprezentacije u Staroj Pazovi.

Izjava Piksija se nije dopala mnogim navijačima Partizana. Neki su je okarakterisali kao nipodaštavajuću, ali ne i Duljaj. Šef struke Parnog valjka na nju gleda iz totalno drugačijeg ugla.

- Dajte, ljudi, malo pozitive. Dokle više da se u svakoj reči traži nešto negativno - započeo je Duljaj razgovor za Sportal.

Zle krvi, dakle, nema.

- Ja na Piksijeve reči gledam sa pozitivne strane. Ne vidim negativan kontekst. I znam da je tako, jer sam pričao sa njim pre neki dan i čuo šta tačno misli. To što smo bili prvi do 15. marta je pravo čudo i sjajan rezultat. Niko to nije očekivao s obzirom na velike promene u igračkom kadru, na finansijski aspekt i visinu naših ulaganja u odnosu na Zvezdu - naveo je Duljaj.

Usledila je i zahvalnost selektoru.

- Čovek zove igrače iz Partizana i Zvezde u reprezentaciju i na taj način im diže cenu. Pomaže klubovima i srpskom fudbalu. Na tome mu hvala - poentirao je Duljaj, aludirajući na činjenicu da posle duže vremena večiti rivali imaju predstavnike u A timu.

Podsetimo, na Piksijevom spisku za martovsku akciju nalaze se napadač Partizana Samed Baždar i vezista Crvene zvezde Srđan Mijailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati