Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

16. 03. 2024. 17:44 7

Za kladionice Radnički je petoligaš kada igra protiv Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 26. kola Superlige Srbije igraju protiv Radničkog iz Kragujevca na svom stadionu, a reklo bi se da su bukmejkeri potpuno potcenili ovu ekipu protiv aktuelnog šampiona naše zemlje.

Zvezda igra odlično ovog proleća, imaju samo remi protiv Partizana u večitom derbiju, ali osim toga ne znaju za neuspeh, te su se vratili i na prvo metso na tabeli.

Međutim, njihov protivnik takođe ovog proleća igra neverovatno i ima čak sedam pobeda iz isto toliko mečeva, na neki način ih je preporodio Feđa Dudić, njihov novi trener koji očigledno ne planira da stane ni sada.

Kladionice su potpuno potcenile Radnički pred ovaj meč, pošto su odlučili da kvotu na "dvojku" stave na ogromnih 25! S druge strane, kvota na Zvezdu iznosi samo 1.12.

Ono što je čudno je i to što je Radnički trenutno na četvrtoj poziciji, na mestu koje vodi u Evropu, ali, bukmejkeri su ga okarakterisali kao niželigaša pred ovaj megdan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati